torsdag, juli 10, 2008

Förvånad




Ja ni vänner. En förmiddag nu i veckan ställde jag mig i duschen för att jag skulle iväg och handla mm. Kan ni tänka er att man blir förvånad då man ser att man har fått besök i duschen under fötterna.


Snacka om att man får ett gapskratt när man ser att en salamander tagit sig in och bosatt sig i brunnen. Undrar hur många som vill duscha hos mig framöver i framtiden?????.
Skämt åsido så tror jag att katten släpat in den och den hittade en tillflyktsort i brunnen. Jag kunde lika gärna att ha trampat på den när jag duschade. Hade känts nice????

Annars idag har det varit fullt upp. Varit och handlat och haft besök en kompis Tom med sambo. De har nyss fått en liten tjej som nu är 4 månader. Storasyster är nu redan 2 år gammal och jagade katten under eftermiddagen. Kul att det hälsar på. Samtidigt kom Nicklas och vi fikade med glass och jordgubbar precis som det skall vara på semestern och sommaren. Jag hade fixat käk men det gick inte riktigt hem men men, det blir någon annan gång. Nu blev det istället 3 matlådor som kan slängas in i frysen. Bra att ha!

Resten av kvällen handlar det om tvätt, städning och vattning i växthuset. Suck. TV:en hägrar jag lovar

Micke

onsdag, juli 09, 2008

Sent

Ja i. Vad gör man inte. Jag har nu blivit färdig med rapporter till föreningen där jag haft en massa uppdrag. Det tar tid tydligen. Tur att man har semester.
Var inne på jobbet idag ( fast man har semester ) och hämtade paket åt min arbetskamrat Anders . Han hade fått påminnelse om paket, så hade jag inte hämtat ut det nu så hade det varit försent. Ingen hade ju hämtat posten så jag fick ta det också.

Sitter nu och väntar på att jeansen är färdiga i tvättmaskinen så jag kan hoppa i säng. Ja ja jag skall inte hoppa i sängen bara nästan. Men innan skall jag hämta i Katten som förmodligen har sin skönhets sömn i paviljonge utanför.

Fixade färg till Husvagnen för lackering idag. Den är gammal så färgen är förstörd i solen. Ringde grabben om hjälp men han skulle till Ödeshög idag och vara borta över helgen. Vi får se när det kan bli tid för det. Skulle vara kul att få den fräsch i sommar.
Nä nu stannade tvättmaskinen så nu lockar John Blund.
Ses

tisdag, juli 08, 2008

Katten


Hallo.

Nyss kommit igång efter en skön natts sömn. Jag tog en fästing från Katten inatt. Man vet ju aldrig när den släpper och hamnar i sängen och kryper upp till en själv. den satt under hakan och var ganska stor

Såg på VLT:s hemsida nu på morgonen där ngn hade somnat på vägkanten. Hur kan man vara så tokig. Livsfarligt. För att förtydliga detta så handlade det om en man som hade somnat liggandes vid vägkanten som då kunde ha blivit påkörd av bilister som for förbi.

Var ju påPower Meet i helgen somFörsta hjälpare. Vi hade lite att göra, det mesta var skavsår

Idag gäller husvagnen

Hörs

måndag, juli 07, 2008

Ja som ngn kanske har sett så har stavfelsnisse varit i farten. Min E-post adress skall vara alltså 2 S i Larsson inte bara ett.
Skall försöka ändra det i inställningarna senare.

Har varit ute och handlat. Skall borra i väggen imorgon. Annars skall jag bara koppla av och fixa husvagnen så man kan göra en tur så småning om på sikt.
Tråkigt är det på TV ikväll men vill man ta det lungt så blir det så anatr jag att man får stå ut.
Natti

Jag satt och funderade lite.
Det är snart dags igen va?
Bara 6 månader kvar? Något att se fram emot va!
Ha en bra fortsatt sommar. Ta tillvara på den.
Ja nu fick jag mail från en av mina underbara vän Raimo.
Jag saknade dig på midsommarafton.
Nästa midsommar alla glada så är det 20 års jubileum hemmavid.
Hoppas ni kan vara med då.

Nä nu skall jag ut och handla

Hörs

Tråkig innedag?

Här och nu så har jag skaffat en blogg.
Jag skall skriva när jag hinner.
Denna dag sitter jag hemma regnet och skall iväg och handla Nyckelskåp.
Vi hörs