söndag, oktober 19, 2008

Söndag snart dags att förbereda jobbet

Hallo igen
Jo nu är det söndag. Nicklas dök upp och ville grilla idag. Det var ju perfekt väder. Det blev grillat kött med potatisgratäng. SUPERGOTT. Sedan satt vi och snackade skit.
Nicklas passade på att göra rent bilen när han var härute.
Själv försökte jag ta tag i krattan och ta tag i löven, jag insåg ganska snabbt att det inte funkade för snacka om hostattack. Det var bara att lägga ner.

Jobb blir det imorgon i alla fall. Kan inte var borta hur länge som helst. Det "ligger på" du vet.Jag gör att allvarligt försök imorgon så får vi se hur det går. Feberfri i alla fall. sköönt.
Annars ikväll blir det TV och slappa sedan och sova tidigt.

Hej hopp



Lördag natt?

Hallo bloggen.


Ja nu sitter man här igen sent som man gjort hela denna vecka. Fick influensan i måndags och har kämpat för att kunna sova en hel natt hela veckan men icke. Det har varit sova ca 45 min och vaken i 2 timmar, sova ca 30 min vaken i 3 timmar........osv.... Så var det hela tiden då hostattackerna drog igång. Ja ni sittandes och sova är en konst.

Feber ja???? Ja naturligtvis klarade jag mig INTE ifrån. Var i kontakt med fam läkaren på torsdagen och fick läkemedel som jag kunde hämta på apoteket. När jag snackade med dem sa de att det var inte ovanligt med flera dagars feber än normalt. Det var fler som fått flunsan. Var jag inte märkvart bättre på måndag skulle jag ta kontakt igen.

Vad trött man blir.

På måndagen innan det bröt ut försökte jag ta mig till jobbet och innan lunch hade jag spagettiben ( då hade febern slagit till ordentligt.) men det var bara att ta sig hem.Vad gör man?

Nu känns det bättre, men det hackas fortfarande. Jag hade sett fram emot att var med på en litet party under kvällen idag men det funkade inte heller. suck.


I veckan fyllde en jobbarkompis 50 bast.
Jag hade sett fram emot att vara med och fira honom då han hade öppet hus men........... Vem var liggandes????................
Jag hoppas att han hade det kul när det andra jobbarkompisarna tog sig dit. Jag hoppas han hade kul men det känns llite konstigt att inte var med ( svikare som man är ). Grattis i alla fall Thomas.




Denna vecka fanns en tanke om att ta hand om och förbereda tomten inför vinter men........
det funkade inte heller så nu ligger man efter. ( det finns krattor om det är ngn som vill framöver ) .


Sorsele gänget ringde idag och berättade att det nu fått huset som det skall köpa. Kul
Det skiljer sig lite i kostnader mellan norrland och mellansverige kan man lätt konstatera.
Det de har lagt på huset kostar en lägenhet 2:a här i Västerås. Vilka skillnader det är. Kul för Sorselegänget jag hoppas det skall trivas. Självklart skall jag komma upp och inspektera så småning om..


Nä nu tar vi sats och försöker igen med lite sömn. Först få jag ta hostdämpande sedan blir det bricanyl för att jag skall hosta färdigt en stund sedan blir det andra vanliga piller som gäller sedan kan man göra ett försök. Pillertrillare som man är.


Mors vi hörs