måndag, juli 28, 2008

Målning

Tja Bah.

Nu har jag äntligen fått hjälp med att lägga mer färg på husvagnen. Med Mickes schyssta kunnande som fixade vi det igår. Ja ja ja det är lite kvar att göra men det funkade skitbra i alla fall. Vi hade tur att det inte kom ngt åskväder innan vi var färdiga"Tur".Kolla in bilderna.
Först slipa och maska ( vilket jobb )






Sedan sprutmåla/lacka sedan vänta. Snacka om proffs. Micke är skitduktig.









En kompis hälsade på hos Micke och han satte fart när det var dags att avmaska. Kul med lte hjälp.










Vad tycker ni om det färdiga resultatet. Jag blev j-igt nöjd. Nu är det lite småjobb kvar på vissa kanter och lister men det fixar sig efterhand. Det skall småmaskas och målas på lite.






Tack för hjälpen i alla fall det blev superbra.

Hej hopp ha en bra dag

Utflykt i storstan

Yes.
Vilken skön dag vi hade i Stockholm. Rachid , Nicklas ,och tillsammans med Petra senare på dagen. ( Petra var med på tåget dit men hade andra möten under dagen) Vi startade från Västerås vid 10 taget och tog sista tåget hem vid 23,37.
Vi var och strosade på kulturhuset och shoppade lite.Framförallt är det lika roligt att bara se på folk. Snacka om att det är skillnader och likheter på personer. Det var en hel del folk i stan då det samtidigt kör igång denna pride festival. Bussarna hade flaggor, infocenter i Gallerian osv. Snart drar den igång på allvar.
Men vi träffade Rachid på stan med lilltjejen, Vi käkade lunch och for omkring med Rachid som guide i dressman butiker och MQ. Kul och se vad som erbjuds. Vi käkade och mådde gott. Lilltjejen log åt oss nästan hela tiden och skrattade. Kul dag som vi nästan avslutade hemma hoss Rachid och Claudia med superbt käk som jag måste tacka för. Ett par pilsner blev det under dagen och den sista på stationen. Nicklas som börjat sin semester sa att han kände sig som att han haft semeter i 2 veckor??. Den började egentligen idag. Tack för en superskön utflykt.