lördag, juli 26, 2008

Hemma igen

Hallo
Ja jag har vaknat till igen??? Snart dags att sova i alla fall. Jag skall till Stockholm imorgon med Nicklas. Vi skall häalsa på Rachid med familj.Vi åker hyggligt tidigt.
Ja min semester tur var OK. Synd att den bara var så kort men det är en del att göra hemma. När man har hus så tar det tid. Det blir aldrig färdigbyggt, man blir aldrig helt klar med ngt. Nu måste jag kika närmare på fönstren och ge de lite färg. På söndag skall jag "måla" husvagnen.
Så ni som bor i lägenhet skönt kan jag tänka mig. Men men..... jag har det bra, det är skönt att köra igång grillen när man vill på tomten osv.....


Nä nu är det dags att nanna kudden.

PS här kommer en försenad berättales från Ullared som jag inte fått med förrän idag. Detta var tidigare i veckan. Hej hopp DS

Ullared

Jaha. Nu har man upplevt Ullared. Vilken hysteri av att vara ”tvungen” att handla.
Men vi börjar från början:
Vi körde 17 mil från Jill och Göran i i Trollhättan. Det var jag och Jill med Lina som var iväg. Vi bestämde oss för att övernatta på campingen med husvagnen för att slippa stressa och ta allt på samma dag. Det var en bra camping och bra personal. Att rekommendera.

Vi var i butiken under tisdagen från ca 13,00 fram till ca 17,30 och gick runt och spanade. Mycket prylar finns det. Men snacka om att det här med högerregeln i en affär, existerar inte alls. Först fram helt OK tror jag man kan ha som motto. Framför allt gummor och morsor hade bara blicken åt att handla och inte vara smidig i gångarna. Först in och först ut. När man tänker tillbaka så var det många tjejer med stor mage i vädret ( gravida ). Gubbarna inklusive mig själv fanns med på ett hörn. Vilka berg med varor i kundvagnarna man såg. Som det blev för mig kostade första dagen ca 600 kr och andra dagen ca 1600 kr. Suck. Vad har man handlat egentligen? Ja det blev tvättmedel, tandkräm, sköljmedel, arbetshandskar osv. Det stora var faktiskt en sodastream där jag hoppas att man tjänar in på i längden.( Vem vet ).
Som tur var så hade jag en guide som varit där tidigare ( Jill ) som kunde förbereda mig på vad man skulle göra.
Vet ni om att ett finns en webbkamera där man kan se ur det ser ut utanför butiken via nätet. Det finns till och med en ”Ruta” i asfalten där man kan ställa sig i och vinka hem om man vill så alla ser att man finns där. Självklart vinkade jag hem men ingen respons från ngn man kände på mobilen. ”Lönlöst”. Jill ville försvinna snabbt när jag vinkade och inte kännas vid mig. Konstigt.
Men men, nu har man upplevt Ullared som alla pratat om. Egentligen så kan man handlat samma saker hemma också och inte behöva lägga ut pengar på så mycket bensin för att komma dit. Det går nog jämt ut?????
Nu är jag Jill och Lina tillbaka och vi testade med Göran de drakar som jag köpte till Lina i vinden. Och till vår förtjusning så flög i alla fall den ena draken.

Nu är dagen över och nu är ”nanna” kudden är en lockande ide´

Hej hopp