onsdag, december 10, 2008

Blandat bandat

Nu ´äntligen är jag på G igen.
Det var ett tag sedan jag fanns på nätet. Mycket har hänt. Själv i dag kommer jag från bioduken tillsammans med Nicklas. Kul faktiskt. En av de nya action filmerna som går på duken.

Mycket jobb var det i November. Malmö fredag / Lördag, Gävle, Ålands resa med mångfaldskonferens till MarieHamn, Sandviken också, samt Sala osv.
Ja det var en tuff månad men nu skall det bli skönt att vara en del ledig under jul och nyårshelgerna.
Blev lite irreterad på en kamrat i veckan som inte riktigt ville lyssna närman tycker ngt är väldigt viktig.Förstår inte varför.......

Jag har börjat med att placera ut julbelysning på tomten men jag är inte klar ännu. Tar lite tid. Kul i och för sig men jag måste skaffa mer skarvkabel för att få det som jag vill ha det.

Fick mail från Uganda i veckan från Patrick Magezi som vill ha hjälp med en kamera för att kunna få en inkomst för att klara skolgången.Vet inte hur jag skall göra. Fundering pågår.
Man tror i andra länder att vi "vita" har hur mycket pengar som helst jämt. Bara för att vi kommer från Sverige osv. Tråkigt faktiskt men jag tror att jag förstår varför, för förhållandena är inte schyssta i Uganda. Tufft att klara sig överhuvudtaget.

Förresten ,var på en skola utanför Köping och pratade med en mellanstadieklass och pratade om Afrika / Uganda och vattenproblem. Kul ,för jag fick ett jätteintresse av kidsen som nu skall samla in pengar till en ny vattenbrunn i Kongo. Skall hälsa på dem igen faktiskt.

Nopp nu skall jag utfodra katten och slänga ut henne en stund.

Hej hopp

Larsson